Post by lideversimpna on Mar 16, 2022 5:22:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Научете Испански - Слушане и Говорене ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Научете Испански - Слушане и Говорене IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за безкрайно злато ▞▞▞
▞▞▞ Научете Испански - Слушане и Говорене 2022 version ▞▞▞
Имах проблем, когато надстроих, който разработчиците подредиха веднага. Тъй като едва започнах да го използвам, му дадох 4 звезди.Надявам се да му дам пълните 5 звезди в близко бъдеще.
Learn Spanish - Listening and Speaking Education ens
Naučite Se Špansko - Poslušanje in Govorjenje Izobraževanje zsva
Страхотно приложение, което трябва да опитате
Не е полезно за начинаещи,,,
Опитах безплатната версия... кратките истории бяха просто записи без придружаващо съдържание. Как можете да се поучите от това? Съдържанието не е класирано. Глупаво приложение.
Наистина обичам това приложение на всички езици, които имате, всъщност го използвам на английски и руски, но бих искал да науча също турски или персийски (фарси), но мисля, че все още нямате тези езици. все пак благодаря ви много.
Страхотно приложение. Наистина подобрявам говоримия си испански.
Прекрасно приложение за начинаещи, това е най-доброто приложение от всички, които съм виждал досега. Благодаря ви за страхотното приложение.
Харесва ми, защото сякаш малките деца се учат от своите родители и братя и сестри, а когато пораснат, се научават да четат & напишете езика.
Приятно учение
Приложението е доста готино и по-любящо, но имам проблем как да надстроя до vip
Добро приложение. Харесвам диалозите и историите. Бих искал приложението да има функция за "ускоряване", за да практикувам слушане. Към момента повечето материали не се изговарят с естествена скорост (което разбирам защо е така). Наличието на функция за ускоряване позволява на учениците да се предизвикат/да свикнат с естествената скорост. Също така, как да променя от превод на английски към превод на японски? Продължавам да се опитвам да го променя, но изглежда просто е заседнал на испански->англ.
Трябваше да намеря това приложение отдавна. Най-добрият и най-лесният начин да научите испански е в това приложение и ако искате да научите испански тогава, какво чакате? Просто инсталирайте това приложение.Наистина е полезно и лесно се научава, но гласът не е ясен. Вместо това можете да поставите женски глас, но е наистина добър.
Много добро, полезно приложение.
Лошо приложение не се изтегля
Приложението прави това, което казва, че прави. очевидно е, че много време и внимание са отделени на приложението. Много добре.
Хареса ми това приложение, просто исках да има начин за запис и практикуване на говорене
Ужасно качество на звука.
много добро приложение за изучаване на испански.
Хубаво
Perfecto
Това е красиво... дори не съм започнал, но ми харесва. Благодаря, много полезно за начинаещ като мен. Много благодаря!
Learn Spanish - Listening and Speaking Švietimas fcw
АКТУАЛИЗИРАН РЕГЛЕД: Проблемът ми е разрешен и съм супер доволен. Ще препоръчам това приложение и на моите приятели. СТАРА РЕВЮ: Здравейте, това е много добро приложение за слушане на испански. Да, има твърде много реклами, но тяхното надграждане е много достъпно. Дадох две звезди, защото купих надстройката, но все още показвам реклами. Моля, поправете го, за да мога да актуализирам прегледа си и да ви дам пет звезди.
Тук не можем да говорим
Хубаво е, но няма никакъв план за преподаване
Страхотен начин да научите езика, ако вече знаете основите, отличен
Лесно за разбиране. Използване на приложението, за да слушате и разбирате и да се опитате да подобрите произношението и интонацията.
Страхотно за начинаещи да практикуват произношение
Sí ! Много ми е вкусно! ¡es muy bien! Felicidades! Здравейте! Сърдечни приветствия на България! 🇧🇬 ✨ ❤️
Много от диалозите са преведени очевидно неправилно, може би от Google.
Това приложение е много добро
Все още не съм го използвал, но сестра ми го използва и е добър и хубав
Bubble Shooter ง่ายๆ ohs
Няма избор за изучаване на испански. Много странно